Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джеймисън Блек Барел 0,7л 40% / Jameson Black Barrel 0,7l 40%

Параметри

В търсене на перфектното питие, рано или късно, жаждата за великолепен вкус ни отвежда до ирландското уиски Jameson Black Barrel, което е създадено, за да прави живота по-хубав… Превъзходният му вкус и мекият аромат ни примамва да отидем още по-далеч в мечтите си, оставяйки се на загадъчното усещане, което ни покосява с всяка отпита от чашата глътка. 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 47.59 с ДДС лв 67.99 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Какво ще видите в раздела 

В категорията предлагаме Jameson Black Barrel в бутилка от 0.700 литра на атрактивна цена, от която си струва да се възползвате. Както всички останали продукти в сайта на alkohol.bg, така и това е с доказано оригинален произход и с топ качество, което е присъщо за марковия алкохол. 

Защо да заложите на уиски Джеймисън Блек Барел

Често не знаем на кой точно вид уиски да заложим, защото те са наистина много, като вид и цена. Понякога ни се иска нещо по-бюджетно, а друг път сме склонни да купим луксозен алкохол, който да поднесем като подарък или да пием по специални поводи. Jameson Black Barrel е отличен избор в редица отношения: 

  • цената му е достъпна, а вкусовите и ароматните му качества са силно отличителни – подобна комбинация няма да остави у вас никакви колебания, свързани с покупката на ирландското уиски. То е превъзходно и е подходящо за хора, които имат високи очаквания;
  • Jameson Black Barrel е бленд от ечемичено и житно уиски, което е отлежало в барели от бърбън и каски от шери 3 пъти – в резултат се е получил изумителен аромат, в който откриваме нотки на карамел, зрели плодове и ванилия;
  • финалът е също толкова грандиозен, колкото и началото – усеща се мекота и интензивен послевкус, който очарова все повече с всяка следваща глътка. 

Jameson Black Barrel е питие, за което се носят легенди, а историята никога не свършва. Тя започва с неговия карамелено-златен цвят и продължава с интензивната бленда, която ни поразява съвсем неочаквано, като буря в юлска нощ! 

Как да го консумирате правилно

“Родното място” на ирландското уиски Jameson Black Barrel е дестилерията Джеймисън в Шотландия. Питието се произвежда по специална технология, а с годините се е превърнало в любим избор за много хора по света. За да се насладим пълноценно на неговата бленда, е препоръчително да го пием чисто или само с лед. Комбинирането на Jameson Black Barrel с ядки или други вид храна, би развалило уникалния му вкус, така че избягвайте да го правите. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя