Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Белуга Водка 0,7л 40% / Beluga 0,7l 40%

Параметри

Водка Beluga е една от най-търсените високоалкохолни напитки в света. Елегантна, с мек приятен вкус, тя заслужено заема една от водещите позиции в категорията супер премиум.

Произходът на прочутата водка Белуг“ ни отвежда в Западен Сибир. Мекият ѝ деликатен вкус се постига благодарение на успешната комбинация между дългогодишните руски традиции и съвременните методи за дестилация.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 85.19 с ДДС лв 121.70 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 27. 5. 2024
  • Speedy - амтомати утре 27. 5. 2024
  • Speedy утре 27. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Районът, в който се отглежда малцът за висококачествения спирт „Люкс“, е екологично чист – на 200 километра наоколо няма индустриални производства. Водата, използвана за дестилационните процеси на „Белуга“, идва от артезиански кладенец с дълбочина 300 м.

Течността преминава през тройна филтрация. Първият филтър е кварцов пясък, вторият – активен въглен от руска бяла бреза, а третият – отново кварцов пясък.

Разчита се на естествена ферментация без добавяне на външни катализатори.

За мекотата на „Белуга“ и балансирания ѝ вкус, имат значение още няколко ключови съставки: мед, овес и екстракт от ванилия.

След като Beluga е готова, тя отлежава 30 дни, преди да бъде бутилирана и да потегли към ценителите на добрите напитки. 

Изящната бутилка на „Белуга“ демонстрира аристократичен лукс, а отличителната метална рибка се поставя ръчно на всяко шише.

Общо технологичният цикъл на приготвянето на „Белуга“ отнема 3 месеца. Сложната времеемка технология е причината Beluga да се произвежда в лимитирани количества и всяка бутилка от нея да е ценна.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя