Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Белуга Трансатлантик 0,7л 40% / Beluga Transatlantic vodka 0,7l 40%

Параметри

Ако харесвате вкуса на класическа водка от Русия, Beluga Transatlantic (0.700) е напитка, която задължително трябва да опитате!


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 97.79 с ДДС лв 139.70 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Белуга Трансатлантик идва от далечния Сибир. Висококачественото зърно за нея зрее в безкрайните полета на Сибир. Районът е екологично чист, отдалечен на 200 км от всякакви индустриални предприятия.

Водата, използвана за дестилационния процес, също има специално значение. Тя идва от артезиански кладенец с дълбочина 250 метра – ледена и кристално бистра.

Процесът на производство на Beluga Transatlantic е бавен, трудоемък и преминава през няколко етапа. В много от компонентите работата се извършва ръчно.

Първоначално се прави допълнително филтриране на изворната вода, за постигане на нейната перфектна чистота. За целта се използват кварцов пясък и сребърни филтри.

Следва ферментацията. В технологията на водка Белуга няма място за изкуствени съставки, така че ферментацията се случва естествено и бавно.

Специално за серията Transatlantic към традиционната рецепта на Beluga е добавен ечемичен малц и екстракт от диви ягоди. Друг допълнителен елемент е и филтрацията с памук. По-дълъг е и срокът за зреене – 40 дни. През това време молекулите се стабилизират за получаване на още по-хармоничен вкус.

Защо Трансатлантик

Beluga Transatlantic Racing е лимитирана серия на водка Белуга, вдъхновена от руския отбор по ветроходство, който се състезава в Атлантическия океан и Средиземно море.

Напитката е ултра премиум клас с отлични вкусови качества и запомнящ се характер.

Характеристики

Beluga Transatlantic е високо ценена напитка с деликатен, мек вкус. Носи класическото усещане на традиционна руска водка от Русия, но има и своя индивидуален характер. Богатото усещане при всяка глътка се засилва от нотките на плодове и билки.

Цветът ѝ е кристално бистър.

Бутилка

Всяка бутилка Beluga Transatlantic е изработена от френско оптично стъкло, с ръчно поставена върху етикета метална рибка.

Как да я поднесете

Beluga Transatlantic се сервира много добре охладена, без в нея да се добавя лед.

Подхожда си със студени предястия като пушена риба, хайвер, солени, кисели или мариновани зеленчуци. Няма да сгрешите и ако я съчетаете с руска салата.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя