Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Белуга Алюр Водка 0,7л 40% / Beluga Allure Vodka 0,7l 40%

Параметри

Beluga Allure е от семейството на една от най-реномираните и популярни руски водки Белуга. Серията Алюр е лимитирана, вдъхновена от отбора на Русия по поло и е създадена в чест на многобройните му победи.

Характерът на Beluga Allure напълно подхожда на благородния аристократичен спорт поло. Водката е създадена по специална рецепта, в която вълшебството се случва с помощта на две магически съставки: кленов сироп и екстракт от смокиня. Те придават на напитката приятен кленов аромат плюс сладки нотки и допълнително омекотяват вкуса. Вкусът е балансиран, деликатен и приятен. Белуга Алюр има лек деликатен аромат, в който перфектно се допълват плодови нотки и ухание на прясно изпечен хляб. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 189.59 с ДДС

Доставка

  • Лично взимане от склад утре 28. 5. 2024
  • Speedy - офиси в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy - амтомати в в сряда 29. 5. 2024
  • Speedy в в сряда 29. 5. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Водка Белуга е една от най-популярните и реномирани руски напитки. Произвежда се в безбрежните полета на Сибир в историческата дестилерия „Мариинск“, която от 1900 г. функционира в едноименния град.

Регионът, в който зрее зърното за първокласния спирт „Люкс“, е екологично чист и в радиус от 200 км наоколо няма индустриални предприятия.

Локацията има и друго предимство – близостта с артезиански извор, чиито води извират от дълбочина 250 м. От него се набавя омекотената кристално чиста вода, с която се регулира градусът на дестилираната течност. Високото качество на водата също дава отражение върху мекотата и достойнствата на водката.

Технологията включва тройна филтрация през кварцов пясък, активен въглен и сребърен филтър.

Beluga Allure отлежава за период от 60 дни, което дава възможност на съставките да се стабилизират и окончателно да оформят кадифения мек вкус.

Бутилка

Beluga Allure се предлага в класическата бутилка за марката с ръчно поставената метална фигурка на белуга. Елегантният етикет е кожен, в благороден тъмночервен цвят.

С какво се консумира

Подходящо е да поднесете Beluga Allure добре охладена със студени ордьоври като пушена риба, хайвер, кисели или солени зеленчуци (краставички, зеле), мариновани гъби и др.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя