Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Белуга Златна Черта 0,7л 40% / Beluga Gold Line 0,7l 40% Kožené

Параметри

Белуга Голд Лайн е луксозно изкушение с деликатен вкус и съвършена чистота. Тя се произвежда в екологично чист район, където в радиус от 200 км няма индустриални производства. Именно там зрее висококачественото зърно, от което се прави чистият малцов спирт. 

Съществен елемент от рецептата е водата от артезиански сибирски извори, която идва от дълбочина 250 метра. За да се постигне перфектната ѝ чистота, водата преминава през няколко филтрирания – с кварцов пясък и сребърен филтър.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 259.98 с ДДС лв 371.40 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Производството на Златна Белуга е бавно и трудоемко. Голяма част от работата в технологичния процес се извършва ръчно. Обръща се специално внимание на всеки елемент. Зърнената каша ферментира естествено, без добавяне на изкуствени щамове мая, което е бавен и скъп процес, но оказва огромно значение за получаването на балансирания и мек вкус.

Следва тройна дестилация и филтрация през брезови въглени. Преди бутилирането Златната Белуга се оставя да отлежи и към нея се добавят допълнителни съставки като мед, билкови екстракти и др., които обогатяват усещането при всяка глътка.

Общо цикълът на производство на всяка бутилка от напитката отнема три месеца. Това е и една от основните причини да бъде лимитирана бутикова водка. На ден се произвеждат само 900 броя от това изключително луксозно питие.

Бутилка

Няма как да объркате Златната Белуга. Формата на бутилката е с класически изискан силует и тежко дъно. Прави се от оптично кристално и чисто френско стъкло.

В центъра ѝ ръчно е поставена метална миниатюрна 3D фигурка на белуга.

Запечатването на златната водка също е специално. Вместо със стандартната метална капачка, тя е запечатана с тапа от италиански корк „Camus“, с който максимално се запазва качеството на напитката. Тапата е запечатана с червен восък. В комплект с всяка бутилка Златна Белуга ще откриете малък дървен чук и четка за премахване на восъка.

Върху всяко шише има и ръчно поставен идентификационен номер, доказващ качеството и произхода на продукцията. 

Как да сервирате

Златната Белуга се сервира добре охладена със студени ордьоври. Абсолютна класика е да я поднесете с хайвер. Храната, символ на лукс и гастрономическа наслада, хармонира перфектно с изискания характер и високия клас на „златната“ водка.

Няма да сгрешите и с другите, характерни за руските водки мезета: пушени риби, осолени или кисели зеленчуци (краставички и др.), мариновани гъби и др.

Параметри

  • Държава: Русия
  • Производител: Beluga
  • Съдържание на алкохол %: 40
  • Подаръчен комплект: yes
  • Вид на опаковка: Кожа
  • Обем: 0.7 л

Подобни продукти

Други продукти на производителя