Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джони Уокър Блонд 0,7л 40% / Johnnie Walker Blonde 0,7L 40%

Параметри

Уискито се нарежда сред най-предпочитаните алкохолни напитки. Ценителите залагат на доказани във времето производители, което гарантира удоволствие от всяка глътка. Един от широко избираемите и високо оценявани блендове е Johnie Walker Blonde.


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 30.99 с ДДС лв 44.27 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Деветнадесети век е времето, когато започва широкото производство на уиски. Променящия се вкус на напитката е доста голям проблем за консуматорите, тъй като се оказва, че макар и достъпна в почти всички бакалии по това време, качеството ѝ се изменя с всеки нов ден. Често се оказва, че това, което хората пият днес, е коренно различно утре. Това поражда недоволство у народа, което от своя страна мотивира Джон Уокър, който е собственик на бакалия, да предложи на клиентите, по-добро и непроменливо качество. Така е създадено уискито Johnnie Walker. От обикновено занаятчийство, производството на скоч, се превръща в усъвършенстван процес през вековете. Уникалният вкус и характер на уискито Johnnie Walker Blonde, са свързани с подбора на вида зърно, точната мая, бъчвите и времето, в което отлежава малцовата напитка.

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя