Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джони Уокър 0,7л 40% / Johnnie Walker Red Label 0,7l 40%

Параметри

Едва ли има човек, който да не е чувал за Джони Уокър – шотландски бленд скоч, който се откроява със златния си цвят, фин аромат и разкошен вкус, който остава завинаги в съзнанието ни. За него може да се каже, че е любов от първа глътка и страст за цял живот! Всеки почитател на хубавото уиски трябва да има във витрината бутилка Червено Джони, което да е нашето малко бягство в трудни дни и щастливи моменти. Струва си да се опита… 

 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 29.99 с ДДС лв 42.84 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Johnnie Walker Red Label – защо е толкова популярен 

Johnnie Walker червен етикет е питие, което заслужава своя миг слава, защото е великолепно във всяко едно отношение. Блендираният скоч е сред най-продаваните в световен мащаб, което се дължи на силното му присъствие и уникална заявка, която прави нещата персонални. Ето какви качества притежава шотландското уиски: 

  • опушен вкус, в който се прокрадват второстепенни нотки на сладост – леко пикантно и огнено, с намек за черен пипер и канела, Червеното Джони е пионер при блендед скочовете, като и до днес се носи славата му на идеалното питие; 
  • свеж аромат, в който могат да се открият нюанси на малц, чувствени подправки и ванилия – впечатляващият мирис на Johnnie Walker Red Label се дължи на неповторимия бленд, в който участват над 35 зърнени уискита; 
  • цвят, който е наслада за очите – напомня за късен залез над морето, в който можем да се вглеждаме с часове, без това да ни омръзне нито за секунда. Някои го определят като тъмно злато с луксозен червен подтон, придаващ класен завършен на скоча. 

Червеното Джони е традиция. Дори и да опитваме всякакви други видове скоч, той завинаги ще остане наш фаворит, защото тук говорим за нещо различно. С класически малцов вкус и с безпрецедентната си популярност, това уиски е залегнало в съзнанието на ценителите на хубавия алкохол, както и на тези, които тепърва “прохождат” в консумирането му. 

Какво е полезно да знаем за “дома” на това феноменално уиски 

Червеното Джони се добива от няколко дестилерии, а историята на марката датира още от 1820 година в град Килмарнък, Шотландия. Идеята на създателите на малцовия скоч е била да създадат продукт, който няма аналог и усърдно са работили в тази посока. Компанията е основана от Джони Уокър, а впоследствие (след неговата смърт) управлението ѝ се поема от неговия син – Александър. 

Бизнес нюхът на създателя на скоча е довел нещата до техния перфектен развой, а историята едва ли някога ще има край. Червеното Джони е “дете” на амбицията, смелите мечти и целеустремеността. През 1920 година уискито вече се е продавало в 120 страни. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя