Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джони Уокър Зелен Етикет 15YO 0,7л 43% / Johnnie Walker Green Label 15y 0,7l 43%

Параметри

Идеята да се сдобием с марков алкохол е страхотна, но знаем ли кой би ни подхождал най-много на личността? Ако имаме високи изисквания, то би следвало да заложим на някое специално предложение, каквото е 15-годишното уиски Джони Уокър със зелен етикет. Шотландското питие има превъзходни качества и неслучайно е провъзгласено за едно от най-купуваните в световен мащаб. Невероятният бленд от няколко малцови скоча превръща Зеленото Джони първенец и пръв “приятел” на хората с чувствително небце. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 99.99 с ДДС лв 142.84 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

За питиета като Зеленото Джони думите никога не са достатъчни… То не трябва да се обсъжда, а да се усети, оставяйки се на вълнуващия му вкус и пристрастяващ аромат:

  • цветът му е златно-кехлибарен, а цялостната заявка изключително силна и запомняща се – в създаването на “еликсира” са използвани различни видове уискита, сред които са Linkwood, TaliskerCragganmore и др.;
  • забележителната компилация на скоча прави нещата да бъдат такива, каквито са – съвършени. Думите не стигат, както и времето, в което се наслаждаваме на чашата Зелено Джони, отличаващо се с грациозен мирис и вкусови качества;
  • блендата включва различни нотки и нюанси – приключението започва с дървесен пушек, цветя, кедрово дърво и плодове, а след това идва ред на сандаловия аромат и боровинките. 

Профилът на Зеленото Джони е много интересен, изненадващ и неочакван, което винаги ще ни държи в очакване, а финалът никога няма да е предвидим! 

Кой е създателят на уискито – кратка история 

Всичко започва с дестилерията Cardhu, която е била създадена и управлявана от Джон Къминг. Годината е 1824, когато времената са били трудни особено за хората, които са искали да правят бизнес. Впоследствие компанията е попаднала под контрола на дъщерята на Джон (Елизабет), която след време я продава на Джон Уокър и семейството му. След смъртта му дестилерията се унаследява от двамата му сина, която през 1960 година е наново построена. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя