Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джони Уокър Дабъл Блек 0,7Л 40% / Johnnie Walker Double Black 0,7l 40% GB

Параметри

Някои неща не са като другите. Те са доста встрани от масовката и това ги прави уникални. Johnnie Walker Double Black е прелюдия към света на удоволствията, в който можем да прекарваме много време, наслаждавайки се на всеки миг. Защото такива моменти са безценни – релакс около камината с чаша хубав малцов скоч може да е съвършеният завършек на деня. С всяка отпита глътка напрежението малко по малко ни напуска, а на негово място се настанява спокойствието и усещането на безтегловност. Какво му трябва повече на човек! 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

В наличност 1 бр

лв 68.99 с ДДС лв 98.56 / 1л

Доставка

  • Лично взимане от склад още днес
  • Speedy - офиси утре 20. 6. 2024
  • Speedy - амтомати утре 20. 6. 2024
  • Speedy утре 20. 6. 2024

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Джони Уокър дабъл блек е специално издание бленд уиски, плод на смесена дестилерия, което изостря сетивата, въвличайки ги в игра на вкусове и аромати, в която няма правила. Ето с какво го отличава от останалите: 

  • плътният и разгръщащ се завършек е силно характерен за шотландския скоч Johnnie Walker Double Black – има цвят на тъмно злато и се отличава значително от останалите си аналози; 
  • скочът се запомня с това, че поставя едно силно опушено начало, което се разгръща в сърцевина от малц – след това пристъпва с категорична стъпка ванилията и цитрусовата бленда; 
  • торфените нотки са също присъщи за Johnnie Walker Double Black, който завършва с дъбови елементи и черен пипер. Палитрата е динамична, а финалът поразяващо добър. 

Johnnie Walker Double Black е обяснение в любов, на което трудно може да се устои. Всепоглъщащ, неповторим и загадъчен, вкусът на този малков скоч е изтънчен и фин, но в същото време и със силно присъствие, което измества фокуса от всичко останало и от всички. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя