Преминаване към основното съдържание Преминаване към менюто Преминаване към търсене

0879 141 777 (Пон - Пет 08:00-16:00)

Джони Уокър Голд Резерва 0,7л 40% / Johnnie Walker Gold Label Reserve 0,7l 40%

Параметри

Джони Уокър е емблематично име, което носи дълбоко послание вече няколко десетилетия. Историята на марката е завладяваща, а уискито с този бранд – просто забележително. Превъзходната бленда е превърнала шотландския скоч в любимо питие за хора по цял свят и в етикет за класа и добър вкус. От страстно огнения му цвят до докосващия сетивата аромат – всеки детайл е вълнуваща приказка без край, в която с охота се потапяме и разказваме. Дестилерията на Златното Джони е Cardhu, годината 1824, а най-интересното е в следващите редове. 


Прочетете още

Наличност

Актуална наличност на склад:
Онлайн пазаруване

Не е налично

лв 87.79 с ДДС лв 125.41 / 1л

Доставка

  • Speedy При поискване
  • Лично взимане от склад При поискване
  • Speedy - офиси При поискване
  • Speedy - амтомати При поискване

Посочените срокове за доставка са информативни, базирани са на предполагаемите срокове за доставка на транспортни фирми. За персонализирани бутилки срок на доставка се увеличава с 48 часа от получаване на плащане.

Подробно описание на продукта

Златното Джони е не просто марков алкохол, а еликсир на насладата и причината да посрещате зимния залез с отворени обятия. Той е епопея на величието, в която чудесно се вписва с прочувствената си композиция от ухания и вкусови предизвикателства за небцето. Светло кехлибарената течност омайва с плътния си карамелен отблясък, примесен с цветя и медени оттенъци. Усеща се плавно преминаване към деликатна опушеност, която завършва с дълъг финал. 

Как да го пием, за да се насладим изцяло на златната бленда от вкусове и аромати 

Консумирането на уиски от ранга на Златното Джони трябва да се пие отговорно и с отношение. То не е сред онези видове алкохол, които просто слагаме на масата и дори не се замисляме с какво би си подхождало най-много:

  • при Златното Джони нещата стоят по различен начин – ако искате да вземете максимума от това изживяване, е препоръчително да консумирате скоча с безалкохолно, мезета и основни ястия; 
  • пийте го чисто и се оставете на вкуса му да ви грабне – ако все пак искате да разнообразието, добавете към Златното Джони някакви сирена или тъмен шоколад;
  • заложете на принципа “подобно с подобно”, така че да подчертаете блендата – използвайте и широка чаша с дебело дъно, за да останете напълно верни на традицията; 
  • температурата също има отношение към това как ще усетите уискито – Johnnie Walker Gold Reserve е добре да се пие охладен, за да е структурата му още по-медена. 

Параметри

Подобни продукти

Други продукти на производителя